Company

KAYPRO u službi LEPOTE

KAYPRO doo radi u službi lepote i već više od 35 godina se bavi profesionalnom kozmetikom. Proizvodi od nas osmišljeni, za nas kreirani i kod nas distribuirani su u službi naših klijenata u više od 70 zemalja sveta.

Snaga našeg iskustva nam daje mogućnost da po svetu nosimo naš brend #madeinitaly, a danas je taj brend došao i u Srbiju da promoviše italijansku lepotu iz svih uglova.

Strast nas vodi svih ovih godina u istraživanje sve inovativnije opreme i sve različitijih proizvoda da bismo ih ponudili našim klijentkinjama koje su se do danas ulepšavale kod frizera i estetičara. Posvećenost ovom pravcu razvoja  je učinila Kaypro jednom od italijanskih firmi lidera u sektoru i sada se okrećemo krajnjim korisnicima koji mogu da kupe profesionalne proizvode i koriste ih kod kuće.

To što nudimo našim klijentima je vrhunski kvalitet i prepoznatljiva usluga koja se može videti na našem prodajnom mestu KAYPRO STORE u Makenzijevoj 51-53  u Beogradu, koje je specijalizovano za prodaju pribora, opreme i proizvoda za negu lepote iz svih uglova.

U našim radnjama profesionalci mogu naći  širok izložbeni asortiman proizvoda koji ih mogu zanimati  kao i zatražiti sve informacije o novitetima dok krajnji kupac može da računa na širok izbor proizvoda i odličan odnos cene i kvaliteta. Ideja  je da se stave na raspolaganje svi profesionalni proizvodi za negu lepote ne samo u salonu nego i kod kuće. Danas sve više razumemo važnost upotrebe kvalitetnih proizvoda, a naši korisnici su sve više obavešteni i oko “tehnika zanata”, eto zašto je važno staviti njima na raspolaganje zadovoljavajuću opremu i dati adekvatne informacije. Danas Kaypro prodaje više od 22.000 prestižnih proizvoda u više od 70 zemalja sveta. Rezultat više od 30 godina rada u ovom sektoru je doveo Kaypro do toga da postane multi-level preduzeće koje je na raspolaganju frizerima, estetičarima, SPA centrima, prodavcima i privatnim licima.